Over mij
Met een fit lijf en een gezonde geest kun je de wereld aan!

Een fit lijf en een gezonde geest; dat is toch de gouden combinatie waarmee je de hele wereld aan kan? Ik ben Antoine Pijffers en ik begrijp de positieve effecten van sporten als geen ander. Je krijgt er een beter humeur en meer zelfvertrouwen van, en je hebt de mogelijkheid om alles uit het leven te halen wat erin zit.


Aan de andere kant weet ik ook wat er gebeurt na een lange dag op kantoor waarin je weinig beweegt; je voelt je moe en lusteloos. Ik heb dat zelf ook meegemaakt en juist vanuit die ervaring ben ik in 2017 mijn eigen bedrijf in personal training begonnen. Ik wil zoveel mogelijk mensen laten zien wat sporten met je kan doen.


Enthousiasme werkt aanstekelijk, vooral als je iets doet omdat je er zelf 100% in gelooft. Door goed naar jou te luisteren en betrokken te zijn, kunnen we samen jouw doelen halen. In personal training komt deze manier van werken het beste tot zijn recht, omdat ik daar de tijd en aandacht heb om jou de begeleiding te geven die jij verdient. Want ik gun jou de fitheid om de dingen te doen die het leven glans geven!


Geïnteresseerd? Neem dan gauw contact op, dan kijken wij samen hoe ik jou kan helpen.


 


Succesverhalen

"Sinds ik nu bij Antoine sport heb ik weer plezier in sporten en sport ik bijna altijd: PIJNVRIJ!"

Vrouw (23)

Doel: Op een realistische manier doelen behalen en weer plezier krijgen in het sporten

Lees verder »
Kirsten Tijhaar / Marcel Bouwhuis

Doel: Fitter en gezonder leven

Lees verder »
Talitha de Wilde

Doel: Sterkere spieren rond de enkels

Lees verder »
Enthousiast geworden?!

Neem dan gauw contact op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen

Contact