Talitha de Wilde

Talitha de Wilde

Mijn enkels zijn sterker geworden en ik sport nu zelfs zonder enkelbrace!

Begin dit jaar ben ik gestart met het sporten bij Antoine. Mijn reden was dat ik graag de spieren rond mijn enkels sterker wilde maken. Ik heb last van hypermobiliteit, wat betekent dat mijn pezen te soepel zijn waardoor mijn enkels makkelijker verzwikken. De afgelopen 8 jaar heb ik zelfstandig bij een sportschool, met een brace om mijn enkel, gesport. Ik merkte dat mijn motivatie om te sporten steeds minder werd. Mede ook omdat ik op school te horen kreeg dat ik beter niet kon sporten omdat ik toch door mijn enkels zou gaan.

Via een kennis hoorde ik over positieve ervaringen met Antoine en heb ik een kennismakingsafspraak met hem gemaakt. Antoine zei dat hij overtuigd was dat hij mij kon helpen. Dat is ook wel gebleken. Door bij Antoine te sporten en de bijpassende oefeningen te doen, heb ik binnen 3 maanden een geweldig resultaat geboekt. Mijn enkels zijn sterker geworden en ik sport nu zelfs zonder enkel brace. Bijkomend voordeel is dat ik een betere en gezondere lichaamsbouw heb met meer spieren en minder vet.

Met zijn enthousiasme en doorzettingsvermogen heb ik erg veel plezier gekregen in het sporten. Ik heb weer motivatie en dat komt vooral omdat ik merk welke resultaten het oplevert.