Overige diensten

Naast personal training worden een aantal andere diensten aangeboden:

Sport & Voeding

Sporten en voeding gaan hand in hand.

Jouw persoonlijke doelen bereik je vaak niet door alleen maar te trainen. Voeding maakt in veel gevallen een belangrijk onderdeel uit van dat proces.

Ik geloof dat de beste kwaliteit geleverd wordt vanuit het principe ‘schoenmaker blijf bij je leest’, door alleen te doen waar ik goed in ben: trainen!

Om de coaching op voedingsgebied ook aan te bieden werk ik samen met Melanie Fidder, BNG-gecertificeerd gewichtsconsulente van Fit Lifestyle. Gezamenlijk bieden wij een traject voeding & sport aan. Hierin word je op beide vlakken écht gecoacht: dus geen simpele schema’s, maar een aanpak die toegespitst is op jouw werk, leefstijl en situatie. Op deze manier leer je ook om op de voor jou beste manier om te gaan met voeding, zodat je duurzame resultaten boekt!

Workshops

Sport, Voeding & Ontspanning

In samenwerking met verschillende partners bied ik workshops aan op het gebied van gezondheid. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan een combinatie van de onderdelen beweging, voeding en ontspanning. De drie pijlers voor een goede gezondheid!

Bootcamp

Voor groepen op verschillende locaties

Samen met jouw collega’s, sportteam of vrienden een uur actief bezig zijn? Ik neem mijn attributen graag mee naar jouw locatie om daar een bootcamp te verzorgen. Een bootcamp op onze locatie is ook mogelijk natuurlijk!

Enthousiast geworden?!

Neem dan gauw contact op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen

Contact