Kirsten Tijhaar / Marcel Bouwhuis

Kirsten Tijhaar / Marcel Bouwhuis

Als je denkt dat je aan je max zit, zorgt Antoine ervoor dat je nog net die extra stap zet!

Terwijl wij toch regelmatig gingen sporten bleef het resultaat uit .. Tijd om het anders aan te pakken!

We hebben een afspraak gemaakt met Melanie en Antoine. Door hun uitleg enthousiast geworden en zijn we gestart met een voedingstraject bij Melanie en trainen met Antoine. En wat zijn we blij met het resultaat!

Melanie heeft ons geleerd om de juiste keuzes te maken in voeding, om op een gezonde manier wat kilo’s kwijt te raken. We kregen elke week een op maat gemaakt schema met super lekkere en makkelijke recepten.

Met Antoine hebben we elke week hard getraind om fitter te worden. Antoine is super motiverend. Als je denkt dat je aan je max zit, zorgt hij ervoor dat je nog net die extra stap zet. Zo zorgt hij ervoor dat je elke keer je grenzen weer een beetje verlegd. En wat zeker zo belangrijk is, de trainingen met Antoine zijn super leuk. Geen enkele training is hetzelfde en Antoine is een enthousiast en gezellig persoon.

Door combinatie van het voedingstraject van Melanie en de trainingen van Antoine zien we nu wel resultaten. We zijn een stuk sterker en fitter en is ons vetpercentage afgenomen. En dat in eigenlijk een korte tijd.

Melanie en Antoine, heel erg bedankt voor de leerzame en gezellige tijd!