JJ Spoelstra

JJ Spoelstra

Eindelijk weer pijnvrij en met plezier sporten!

Sporten is mijn lust en mijn leven en ik ben ook een persoon die dit nodig heeft. Na een depressieve periode kon ik mijn gevoelens niet kwijt in sporten omdat ik met een probleem zit: zenuwbeschadiging aan mijn rechterelleboog. Dit houdt in dat in mijn gehele rechterarm, hand, schouder en nek de hele dag pijnprikkels en gevoelloosheid voorkomen.

Afgelopen 2 jaar werd de pijn te ondragelijk om te sporten en moest ik stoppen met kickboksen, MMA, taekwondo en kon ik lang niet paardrijden of ├╝berhaupt mijn werk in de horeca doen.

Sinds ik nu bij Antoine sport heb ik weer plezier in sporten en sport ik bijna altijd: PIJNVRIJ!

Hij zag mijn handicap als een mogelijkheid en we pakken 2 keer per week mijn lichaam, maar ook mijn geest aan. Ik kan weer sporten en kan mijn handicap samen met Antoine verwerken door intensief een uur te trainen op mijn manier. We hebben mijn lichaam op andere plekken sterker gemaakt en ik gebruik mijn lichaam op een andere manier. Nog moest ik vaak een les afzeggen, omdat de pijn nooit meer weg gaat en ik er mee moet leren leven, maar ik heb nu weer een manier gevonden om te genieten. Straks kan ik alleen verder en weet ik dat ik altijd om advies kan vragen.

Ik was niet te dik, wilde niet afvallen, maar ik wilde mij weer goed voelen! Geluk is te vinden in jezelf en ik was zeker niet tevreden met mijzelf. Ik heb nu weer wat hoop gekregen en het is bewezen dat ik op een andere manier door kan!

Bedankt Antoine voor je geduld, je passie en je meedenken!

– JJ Spoelstra –