Ineke KleinJan

Ineke KleinJan

‘Antoine je doet het echt geweldig! Je bent elke les supergemotiveerd en enthousiast en je brengt dat over op anderen. Je stimuleert en pusht maar weet goed hoever je kunt gaan waardoor mijn ervaring was dat ik grenzen heb verlegd en mij zelfvertrouwen hierdoor is gegroeid. Daarnaast ben je een gaaf mens ..’

Na een jaar van niet sporten i.v.m. studie wilde ik graag weer iets oppakken. Mijn doel was werken aan een betere conditie, fitter worden en sterkere rug en buikspieren ontwikkelen.

Samen met mijn dochter ben ik in november begonnen met personal training bij Antoine. Dat was soms behoorlijk pittig, maar vooral ontzettend leuk! Antoine pusht je om door te gaan waar je anders al gestopt zou zijn, je leert absoluut grenzen verleggen! Iedere les was weer anders, vol nieuwe uitdagingen en vloog voorbij. Het heeft mij verrast dat sporten zó leuk kan zijn en dat je in relatief korte tijd fysieke en mentale veranderingen merkt bij jezelf. Ik ben sterker geworden, mijn conditie is enorm verbeterd, mijn vetpercentage is verminderd en spiermassa is toegenomen.

Maar wat me het meest verrast heeft is dat ik eerder niet gekozen zou hebben voor fitness, ik nu 3 á 4 keer met plezier in de sportschool sta. Dit heeft te maken met de gemoedelijke sfeer in de sportschool, de ruime keuze aan hele leuke groepslessen, de tips en hulp die je krijgt van het personeel als je zelf traint maar vooral aan de manier waarop Antoine ons heeft laten ervaren hoe leuk sporten kan zijn!

Antoine, ontzettend bedankt voor alles!’

– Ineke KleinJan –