Gerdy Bakker

Gerdy Bakker

Ook fysio-bezoekjes namen af in frequentie voor bijv. vastzittende nekspieren en wat een energie had ik!

ONTZETTEND FIT!
Dat is hoe ik me voelde na het traject dat ik gevolgd heb bij Antoine & Melanie.

Van goede begeleiding & heerlijke weekmenu’s bij Melanie, waarbij ik nooit honger heb gehad, tot helemaal gesloopt worden in de zaal of buiten bij Antoine.

Voor mij was het belangrijk om het rustig op te bouwen. Ik had na de bevalling van onze eerste altijd buikpijn bij het sporten. Ik ging té snel over mijn grens in een groepsles en keek dan naar anderen. ‘Wat zij kunnen, moet ik toch ook kunnen…’ Maar op dat moment was ik daar nog niet aan toe.

Zo ben ik bij Antoine gekomen en wat is het een goede stap geweest! Ontzettend veel uren lol & plezier gehad in het sporten en wat merkte ik snel vooruitgang! Sterker, fitter, meer conditie, kilo’s eraf, vetpercentage naar beneden, maar het belangrijkste voor mij was: geen pijn meer in mijn buik tijdens en na het sporten.

Ook fysio-bezoekjes namen af in frequentie voor bijv. vastzittende nekspieren en wat een energie had ik! Niet uitgeblust op de bank, maar ‘gaan met die banaan!’

Uiteindelijk had ik mijn persoonlijke doel meer dan bereikt en ben ik doorgegaan met het sporten bij Antoine. Nu ben ik zwanger van de tweede en wat ben ik anders de zwangerschap ingegaan. Ik sport nu nog steeds bij Antoine, al lijkt het nu voor mijn gevoel meer op ‘bejaardengym’.

Ik kijk nu al uit naar het moment dat ik weer volop kan gaan trainen. 💪🏻

‘Go for it! Three months from now you will thank yourself!’

Gerdy Bakker.