Anja & Sophie Brinks

Anja & Sophie Brinks

Je lijf verandert maar zeker ook wie je bent. Je gaat echt merken wat sporten met je doet. Hoe het je denken verruimt.

Sporten met Antoine, een persoonlijk trainer, hoe gaaf klinkt dat ..

Als je jaren niet gesport hebt, dan is de drempel hoog om te gaan. Na gehoord te hebben van Antoine hebben we een oriënterend gesprek gehad. En de motivatie van Antoine was zo waardevol; merken wat het met je gaat doen. Dat je voldoening uit het sporten kan krijgen. Dat je er lichamelijk en geestelijk een mooier mens van wordt, geweldig!

Wat een beetje tegenstond (eerlijk is eerlijk) was de prijs, maar daar zijn we van teruggekomen want het was het meer dan waard!

Sportkleding en schoenen gekocht.  20 keer naar de sportschool. 20 keer sporten. 20 keer een uur bezig zijn, dat moet toch te doen zijn. En beginnen maar. Niet wetend hoeveel spieren je kunnen plagen. Zo zeer dat zelfs het gaan zitten en opstaan van het toilet een opgave was…… maar dat was dan óók het enige.

Wat een motivatie heeft Antoine. Elke keer andere uitdagingen. Net als je niet meer kon wist hij je te motiveren om toch de laatste 10 te doen. Prachtige gesprekken maken je meer bewust. Je lijf verandert maar zeker ook wie je bent. Je gaat echt merken wat sporten met je doet. Hoe het je denken verruimt. Antoine wist er elke training een feestje van te maken. Wel moest je het zelf doen. Maar dat leerde je wel. Antoine past de training op jou aan. Buiten of binnen. Intensief of nog meer intensief. Wij zouden het iedereen aanraden om te gaan doen. Alleen al om te ervaren dat je er energieker, bewuster en een mooier mens van wordt. Lichamelijk en geestelijk.

Antoine, gave trainer, super gemotiveerd en hij laat je merken dat je er toe doet. Je eigenwaarde wordt door het sporten met Antoine opgekrikt.

Het is zeker de moeite van het proberen waard. Je krijgt er geen spijt van.

Sophie en Anja