Diederik Borkent

Diederik Borkent

Zijn motivatie, werkwijze en uitstraling waren gedurende mijn traject van doorslaggevende rol. 

Na te zijn geslaagd voor mijn opleiding op het Windesheim kon ik direct aan het werk. Eerst een half jaar in Brabant met mijn vader, waarna ik terecht ben gekomen wij DRDS in Rijssen. Tijdens mijn studie sportte ik minstens 3 keer per week en wanneer mogelijk vaker, echter werd dit al snel minder toen ik begon te werken. Vier dagen ‘in de kos’ en dan op vrijdag heen- en weer. Geen tijd en zin om te sporten en dus gaan genieten van de ‘vrije tijd’ ‘s avonds.

Na de klus in Brabant geklaard te hebben dacht ik het sporten weer op te kunnen pakken; helaas niet gelukt. Een nieuwe uitdaging. Na een korte periode op kantoor bestond mijn werk bij DRDS voornamelijk uit reizen en werken, waardoor het sporten er bij mij opnieuw achterheen ging.

Eind 2017 was het dan toch eindelijk zover. Nu zou het dan toch tijd worden om het sporten weer op te pakken, maar hoe? De vrije tijd ‘s avonds beviel goed. Gelukkig hoorde ik op dat moment dat Antoine voor zichzelf zou gaan beginnen als personal trainer. Gezien de bestaande vriendschap leek hij mij de aangewezen persoon om mij weer fit te krijgen. Ik heb contact gezocht met Antoine en gevraagd of hij mij wilde gaan trainen. Dit resulteerde in een trainingstraject van 6 maand, 2 keer in de week.

De eerste weken heb ik mij meerdere malen afgevraagd waar ik aan was begonnen. Met een misselijk gevoel naar huis, maar toch voldaan. Uiteindelijk, na een aantal weken, werd gelukkig de progressie zichtbaar. De uitvoering van oefeningen gingen beter en met meer herhalingen. Het doel was bereikt, door middel van de trainingen van Antoine weer terugkomen in het oude ritueel van 3 keer sporten in de week, zonder begeleiding.

De kracht van Antoine is het persoonlijk motiveren van zijn cliënt/klant, het vinden van uitdagingen en het stellen van doelen. Mijn ervaring met hem als persoon en trainer is meer dan positief. Zijn motivatie, werkwijze en uitstraling waren gedurende mijn traject van doorslaggevende rol.

Kortom; er rest mij niks minder dan Antoine Pijffers te adviseren bij alle potentiele cliënten/klanten!